I lager.
Antal: 2

Winter Forest

465 kr
419 kr

En riktig vinterbukett med skogens fina toner. Buketten innehåller protea rosette, pampasgräs, harsvans, phalaris, fibigia, stypa pennata, kotte på stjälk, björk kvistar, vit eucalyptus, ruscus, sneak leaf och broom bloom.

55x30cm (LxB)

Observera att vi kan binda bara ett fåtal (2-5 st.) av varje bukett eftersom vi inte har något stort lager. Detta gör våra buketter ännu mer exklusiva och unika. Skynda dig och beställ din favorit innan den är slutsåld.

Bilden som visas är ett exempel på våra evighetsbuketter. Alla buketter är dock handgjorda och därmed helt unika i sitt slag.

Att tänka påTorkade blommor behöver inte vatten. Det bästa är att sätta dem någonstans bort från fukt och direkt solljus. Var försiktigt med hanteringen, blommorna är känsliga.

Observera:  Inga av produktbilderna är färgkorrigerade. Det är emellertid svårt att återge produkternas sanna färger, de kan variera från en skärm till en annan. Blommorna och buketterna kan se större ut på bilderna än i verkligheten.

Vi är väldigt noggranna med emballeringen men på grund av torkade blommornas naturliga karaktär kan det ändå finnas några lösa kronblad/blad inuti lådan efter transporten. Detta påverkar inte utseendet.

Mer information om skötsel: FRÅGOR & SVAR

Winter Love
419 kr 465 kr
Snow White
Slutsåld